+

Pannkakssmet

  • Ägg 12 stk
  • Mjölk 24 dl
  • Smör 60 g
  • Salt 12 g
  • mjöl 240 g

Tillbehör

  1. Pannkakssmet

    Vispa ihop pannkakssmeten, låt stå 30 min i kylen
  2. Tillbehör

    Sätt ugnen på 200 grader. Blanda ihop kikärtor med olivolja, färska örter och flingsalt. Lägg på en plåt med bakplåtspapper och rosta i ugn ca 10-15 min. Blanda pannkakssmeten och stek pannkakorna på medelhög temperatur i lite smör eller olja, tills de blir gyllenbruna. Värm de färdigstekta pannkakorna i ugnen om ni vill servera allt på en gång, eller stek under tiden som ni äter. Hacka äpple och avokado. Smula fetaost. Fyll pannkakorna med hummus, sallad, avokado, äpple, kikärtor, fetaost och valnötter. Ringla över lite olivolja, honung och citronsaft. Toppa med lite färska örter.