Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Rårörda havtorn

Gör pannacottan

  1. Rårörda havtorn

    • Blanda de frusna bären med socker, låt stå i tills socker har smält.
    • Koka upp och red av med tapioka upplöst i vatten. Blanda saften med bären och förvara kylt.
  2. Gör pannacottan

    • Dela vaniljstången och skrapa ur vaniljen (vaniljstången kan ersättas med 1 tsk vaniljsocker).
    • Koka upp Rama Visp 31%, mjölk, vaniljstång + frö, socker, salt och tonkabönor, låt dra i 30 minuter.
    • Lyft ur vaniljstång och tonkaböna och lös sedan Knorr Texture i vätskan.
    • Fördela i passande formar.
    • Ställ kylt tills Pannacottan stelnat 4 timmar.
  3. Till servering

    • Garnera pannacottan med rårörda havtorn