Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Till kakan

  • Päron, williams 375.0 g
  • Ströbröd 40.0 g
  • Ägg (extra) 2.0 st
  • Socker 160.0 g
  • Mandelmjöl 100.0 g
  • Mjöl, vete 130.0 g
  • Bakpulver 3.0 g
  • Citron, zest av 8.0 g
  • Knorr Fraiche 24 % 8 x 1 L 200.0 g

Till servering

  • CARTE D'OR Vanilla 8 x 1 L, 400.0 ml
  1. Till kakan

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Smörj en form eller bleck med Milda FlytandeMargarin och bröda den väl.
    • Dela de urkärnade och skalade päronen i fjärde delar och lägg den kupade ytan uppåt.
    • Vispa ägg och socker pösigt,vänd ner de torra ingredienserna. Tillsätt Knorr Fraiche 24% och citronskal.
    • Bred smeten över päronen och grädda i ca 25 min i ugn.
  2. Till servering

    • Servera nyvispad CARTE DÒR Vanilla till päronkakan.