Ingredienser
Kamutvete
-
Kamutvete 400.0 g
-
Vatten 800.0 ml
Gör risotton
-
Lök, tärnad 140.0 g
-
Rotselleri 200.0 g
-
Svamp, champinjoner skivade frusna 300.0 g
-
Knorr Svampfond, koncentrerad 6 x 1L 50.0 g
-
Ost, västerbotten riven 70.0 g
-
Citron, juice färskpressad 10.0 g
-
Persilja, hackad 30.0 g
Förberedelser
-
Kamutvete
- Koka kamutvetet i vattnet på låg värme tills det är mjukt.
-
Gör risotton
- Fräs löken, selleri och svamp i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin i några minuter.
- Tillsätt ost, Rama Fraiche och Knorr Svampfond. Smaka av med citronjuice, nymalen svartpeppar och persilja. Är risotton för stabbig, tillsätt extra vatten.