Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Matvete risotto

  • Matkorn 1.0 kg
  • Vatten 1.3 l
  • Knorr Grönsaksbuljong, pulver 3 x 1,5 kg 20.0 g
  • Purjolök 118.0 g
  • Salt och peppar
  • Knorr Mat 15%, Låglaktos 8 x 1 L 1.3 l

Rostade rotfrukter

  • Morot, riven 1.3 kg
  • Palsternacka, skalad 1.4 kg
  • Kålrot 1.4 kg
  • Rotselleri, tärnad 1.9 kg
  • Knorr Kryddpasta Bouquet de Provence 2 x 0,34 kg 25.0 g
  • Persilja, blad 50.0 g

Salsan

  • Vitkål 1.2 kg
  • Bönor, svarta 750.0 g
  • Lök, röd 278.0 g
  • Rapsolja 1.3 dl
  • Vatten 2.5 dl
  • Knorr Dressingmix, Ört & Lök 3 x 0,8 kg 50.0 g
  1. Matvete risotto

    • Blanda matkorn och vatten, KNORR Mat 15% och Knorr Grönsaksbuljong i bleck.
    • Tillaga i 150° ugn i ca 20 minuter. Risotton skall ha en krämig konsistens. Vänd ner tunt skivad purjolök, rör om. Smaka av med ev salt och peppar.
  2. Rostade rotfrukter

    • Skala och skär rotfrukterna i grova bitar.Lägg rotfrukterna i bleck. Häll på lite Milda Flytande Margarin och klicka ner Kryddpasta Bouqet de Provance, salt och peppar.
    • Baka i 200° c ugn i ca 15-20 minuter. Ersätt ev de färska rotfrukterna med en färdig fryst rotfruktsblandning.
  3. Salsan

    • Blanda samman ingredienserna till bönsalsa och servera till.