Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Mango- och rödlökschutney

  • Mango, färsk 1.0 kg
  • Rödlök 300.0 g
  • Chili, röd 50.0 g
  • Persilja, blad 300.0 g
  • HELLMANN'S Passion Fruit Vinaigrette, 6 x 1L (Slut på lager) 200.0 ml
  • Olja, majs 50.0 ml
  • Knorr Umami 3 x 1 kg 10.0 g
  • Svartpeppar, malen
  1. Mango- och rödlökschutney

    • Skala mangon och strimla fruktköttet. Skala löken och strimla även den. Skär chilin i tunna skivor. Skölj persiljan och riv isär den grovt.
    • Vispa ihop HELLMANN`S Passion Fruit Vinaigrette med olja, Knorr Umami och svartpeppar.
    • Blanda ingredienserna försiktigt och servera.
    • Den här salladen passar utmärkt till fisk, skaldjur och fågel.