Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Potatiscakes

  • Lök, tärnad 150.0 g
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 50.0 g
  • Bönor, gröna sojabönor frysta 263.0 g
  • Vatten 600.0 ml
  • Majs, frusen 150.0 g
  • Riven ost 150.0 g
  • MAIZENA Majsstärkelse 4 x 2,5 kg 40.0 g
  • Koriander, färsk hackad 30.0 g
  • Citron, juice färskpressad 20.0 g
  • Knorr Umami 3 x 1 kg 20.0 g
  • Milda Professional Matfett Ugnstekning, Browning 3 x 3,7 L 100.0 ml
  • Knorr Cold Base Potatismos 4x3kg 180.0 g

Krämig kålsallad

  • Spetskål 600.0 g
  • Salt(1) 10.0 g
  • HELLMANN'S Majonnäs Extra Thick, 1 x 5 kg 400.0 g
  • Spiskummin, hela 4.0 g
  • Knorr Fraiche 24 % 8 x 1 L 200.0 g
  • Äpple, Aroma julienne 3x3 mm 200.0 g
  • Morötter, Julienne 3mm 120.0 g
  • Vitlök, klyfta riven 8.0 g
  • WINBORGS Äppelcider vinäger 30.0 g
  • Mynta, blad 8.0 g
  • Vitpeppar, malen 2.0 g
  1. Potatiscakes

    • Fräs löken mjuk i margarinet på medelvärme ca 5 minuter. Mixa sojabönorna grovt och blanda samman med löken.
    • Blanda samman Knorr Cold Base Potatismos med vattnet under omrörning. Tillsätt lök, sojabönor, majs, ost och MAIZENA Majsstärkelse. Smaksätt potatisfärsen med koriander, citronsaft och Knorr umami.
    • Forma färsen till små biffar och lägg biffarna på bakplåtspapper på bleck. Detta kan med fördel göras en dag före serveringen.
    • Värm ugnen till 200°. Pensla eller spraya potatiscakes med Milda Browning. Förstek dem i ugnen 7 minuter. Låt dem dra 10 minuter innan de lossas från bakplåtspapperet.
  2. Krämig kålsallad

    • Salta kålen och låt den stå i 20 minuter så att kålen dragit ur sin vätska. Pressa vätskan ur kålen. Rosta spiskumminfröna i en stekpanna och låt dem svalna.
    • Blanda samman HELLMANN`S REAL Majonnäs och Knorr Fraiche 24%, och smaksätt med spiskummin, Knorr PROFESSIONAL kryddpuré, Winborg´s Äppelcidervinäger, koriander, mynta och peppar. Vänd ner kål, morot och äpple. Ställ i kyl till servering,
  3. Servering

    • Värm potatiscakes i ytterligare 10 minuter före servering. Servera med krämig kålsallad