+

Linser och dinkel

Bacon

  • Bacon, tärnad 150 g

Till servering

  • Blekselleri, tärnad 250 g
  • Äpple, strimlat med skal 180 g
  • Rödlök, tärnad 50 g
  • Vårlök, skivad 100 g
  • Persilja, hackad 10 g
  • Bacon, tärnad
  • Rostade pumpakärnor 50 g
  1. Linser och dinkel

    • Skölj och koka linserna i saltat vatten tills de är mjuka men inte överkokta, ca 15 minuter.
    • Slå av vätskan i en skål, tillsätt 100 ml HELLMANN’S Cider Sherry Vinegar Vinaigrette till de nykokta linserna, krydda med salt och peppar. Låt sedan svalna.
    • Skölj och koka dinkel i lättsaltat vatten i ca 20 minuter. Slå av vätskan
  2. Bacon

    • Stek tärnat bacon och häll av överblivet fett.
  3. Till servering

    • Blanda linser och dinkel med blekselleri, persilja, rödlök, salladslök, äpple och 50 ml HELLMANN’S Cider Sherry Vinegar Vinaigrette, justera smaken med salt och peppar.
    • Toppa med bacon och rostade pumpakärnor.
+

Continue

Title

Bullet Point text