Ingredienser
Gör så här
-
Tomater 900.0 g
-
Paprika, röd tärnad 550.0 g
-
Gurka, tärnad 450.0 g
-
Vitlök, hackad 6.0 g
-
HELLMANN`S Apple Cider Sherry Vinegar Vinaigrette 6 x 1L 100.0 ml
-
Salt 15.0 g
-
Citron 1.0 g
Till servering
-
Räkor, handskalade 250.0 g
-
Gurka 250.0 g
-
Dill, plockad 5.0 g
-
Olja, oliv 20.0 ml
Förberedelser
-
Gör så här
- Tärna tomater, gurka och paprika i mindre bitar och vänd samman med vitlök, HELLMANN’S Cider Sherry Vinegar Vinaigrette, salt och Knorr Professional Rökt Chilipuré. Låt marinera i minst 30 minuter.
- Mixa grönsakerna till en grov soppa, smaka av med salt och citronsaft. Kyl soppan fram till serveringen.
- Skala, kärna ur och tärna gurkan och hacka dillen.
-
Till servering
Servera soppan kyld med tärnad gurka, räkor och dill.