Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Hummus

  • Kikärtor, kokta i avrunnen vikt! 0.5 kg
  • Vatten 0.4 l
  • Knorr Jalfrezi pasta 4x1,1kg 100.0 g
  • Knorr Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L 15.0 g
  • Salt 4.0 g
  • Tahini 50.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 0.1 kg

Rostade kikärtor

  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L
  • Kikärtor, torkade 100.0 g
  • Olja, oliv
  • Persilja, blad
  • Spiskummin malen 1.0 g
  1. Hummus

    • Häll i kikärtor, vatten, Jalfrezi, grönsaksfond och tomatino i kastrullen.

    • Koka under fem minuter och tillsätt därefter tahini och salt.

    • Kör i mixer till en jämn konsistens. Låt svalna.

  2. Rostade kikärtor

    • Blanda ihop flytande margarin, avrunna kikärtor samt spiskummin.

    • Lägg på en ugnsplåt och rosta vid 200 grader C i 10 minuter och låt svalna.

  3. Servering

    • Bred ut hummusen på tallriken.

    • Dekorera med rostade kikärter och färska örter. Ringla över olivolja.