+

Kejsarinna sufflé

Färskostsås

  1. Kejsarinna sufflé

    • Blanda CARTE DÓR Blåbärssoppa/Blåbärskräm med MAIZENA Tapioka.
    • Koka upp vatten med hallon. När vatten och bär kokar tillsätts fruktpulver under kraftig vispning. Låt smeten svalna.
    • Mixa frukt och bärkrämen jämn med en stavmixer.
    • Vispa äggvitan till skum, tillsätt socker succesivt och vänd ner äggvitan i bärkrämen.
    • Spritsa smeten i smorda, sockrade formar.
    • Bakas av ugn i 8 minuter ca 200 grader.

  2. Färskostsås

    • Rör samman Crème Bonjour, Naturell med vatten och florsocker. Kyl väl före servering.
  3. Vid servering

    • Serveras omgåendenygräddad sufflémed krämig kallfärskostsås.
+