+

Brynt lök

Smördeg

  • Smördeg 900 g
  • Ägg (extra) 1 st
  1. Brynt lök

    • Bryn löken långsamt i 100 ml HELLMANN’S Cider Sherry Vinaigrette vid medium–låg temperatur i 20–25 minuter, rör med jämna mellanrum tills löken brynt färdigt.
    • Finhacka under tiden hälften av ansjovisen (spara spadet), hälften av oliverna och rör ner ansjovis-och olivhacket i den brynta löken.
    • Smaksätt med socker, salt, timjan och någon matsked ansjovisspad, stek vidare i någon
  2. Smördeg

    • Dela smördegen i tio bitar (ca 8 x 16 cm). Gör ett 1 cm-snitt från kant runt varje smördegsplatta med hjälp av en kniv. Pricka med en gaffel i innerramen där fyllningen ska ligga.
    • Pensla ytterramen med vispat ägg.
    • Fördela löken över smör-degen, lämna 1 cm fritt till kant.
    • Pensla löken lätt med resterande mängd HELLMANN’S Cider Sherry Vinegar Vinaigrette och toppa varje tarte med delade ansjovisfiler.
    • Baka av i ugn på 180 °C i 15–20 minuter.
+

Title

  • Bullet Point text
Skapa konto