Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör så här

  • Mjölk 470.0 ml
  • Mjölk, kondenserad, konserverad 75.0 g
  • Kryddnejlika, hela 5.0 st
  • Kanel, malen 2.0 g
  • Socker 100.0 g
  • Muskotnöt, nyriven 2.0 g
  • Vaniljextrakt 2.0 g
  • Rama Professional Visp 31%, Låglaktos 8 x 1 L 480.0 ml
  1. Gör så här

    • Koka upp mjölk, kondenserad mjölk, nejlika och kanel. Sänk temperaturen och sjud varligt. 
    • Vispa ägg och socker fluffigt och tillsätt kryddmjölken lite i taget under vispning. 
    • Legera drycken över låg värme och rör tills det börjar tjockna. 
    • Tillsätt Rama Visp 31%, muskotnöt och vaniljextrakt och värm igenom (får INTE koka!) 
    • Sila och slå drycken i en behållare med lock. Kyl i minst 1 timme (gärna längre) före servering. 
    • Servera toddyn kall och toppa med lite nyriven muskot.