1. Tomatsås med linser

    • Sautera purjolök, vitlök, morötter och persiljerot i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin utan att grönsakerna tar färg. Tillsätt gröna linser och fräs ytterligare någon minut.
    • Tillsätt vatten, Knorr Napolisås, Knorr Grönsaksfond och timjan, rör om och sjud alltsammans långsamt i 15 minuter. Smaksätt med peppar.
  2. Pastan

    • Koka Knorr Ekologisk Penne något kortare än på anvisningen på paketet ca 8 min så att den blir al dente. Slå av vatten och häll pastan i det smorda gastrobläcket.

  3. Bechamel

    • Koka upp Knorr Visp 31% och vatten i en gryta, red av med MAIZENA express och smaksätt med nymald muskotnöt och Knorr Umami.

  4. Avslutningsvis

    • Blanda pastan med tomatsåsen och slå över béchamelsåsen i ett jämt lager. Strö över riven ost och baka i ugnen vid 175 grader i ca 20-25 minuter.
    • Servera pastalådan med en grönsallad.
+