Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Paprika grytan

  • Knorr Professional Paprika kryddpuré 2 x 0,75 kg 12.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 1.0 kg
  • KNORR Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L Ersätts av 39026001 v34 2016 30.0 g
  • Saffran, hela pistiller
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L
  • Spiskummin, hela
  • Lök, tärnad
  • Paprika, grön strimlad
  • Paprika, gul strimlad
  • Vitlök, klyfta riven

Inför servering

  • Ägg (stora, klass A) 10.0 st
  1. Ugnen

    • Värm ugnen till 170°.
  2. Paprika grytan

    • Värm MildaFlytande Mjölkfritt Margarin ien traktörpanna och rosta spiskumminfröna på medelvärme tills det börjar dofta. Sänk temperaturen och tillsätt löken. Stek den i 8−10 minuter, eller tills att löken är mjuk och gyllene.
    • Tillsätt paprikan och fortsätt att fräsa lök och paprika i minst 20 minuter till, rör ofta.
    • Lägg över i en gryta, tillsätt Knorr PROFESSIONAL kryddpuré, vitlök, Knorr Tomationo, Knorr Grönsaksfond, saffran och peppar. Koka upp, sänk värmen och sjud på låg värme 10− 15 minuter. Rör om med jämna mellanrum.
    • Lägg över blandningen i ugnssäkert serveringsfat med hög kant.
  3. Inför servering

    • Gör 10 fördjupningar i grönsaksblandningen och knäck ner ett ägg i varje. Krydda äggen med salt och peppar.
    • Baka rätten ugnen i 10 minuter eller till äggens vitor är fasta och äggulorna fortfarande är lösa. Servera genast.