Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör så här:

  • Sparris, grön 750.0 g
  • Schalottenlök, fint hackad 60.0 g
  • Kapris 30.0 g
  • Dragon, färsk 5.0 g
  • Salt och peppar
  • Ägg, hårdkokt 2.0 st
  • Bacon, tärnad 60.0 g
  • HELLMANN`S Apple Cider Sherry Vinegar Vinaigrette 6 x 1L 100.0 ml
  1. Gör så här:

    • Skär av den nedersta delen av sparrisen.
    • Finhacka 2/3 av dragon. Blanda dragon och schalottenlök med HELLMANN’S Cider Sherry Vinaigrette och smaksätt med salt och svartpeppar.
    • Hacka ägg och ställ åt sidan.
    • Stek bacon, slå av fettet.
    • Ånga sparrisen lätt i ugn: i ca 4 minuter (beroende på tjocklek).
  2. Vid servering

    • Anrätta sparrisen med dressing, hackat ägg, kapris, bacon och resterande del dragon.