+

Fyllda champinjoner

Za'atar

  • Sesamfrön 20 g
  • Sumak 8 g
  • Oregano, torkad 1 g
  • Timjan, torkad 6 g

Citronfärskostdressing

Arabisk sallad

  1. Fyllda champinjoner

    • Ta bort fötterna på champinjonerna och hacka dem i små tärningar. Rör hattarna i HELLMANN’S Citrus Vinaigrette och smaksätt med salt och peppar.
    • Lägg hattarna på en plåt i väntan på fyllningen.
    • Blanda ihop alla övriga ingredienser förutom pankon och de hackade fötterna till en jämn massa. Smaksätt med salt och peppar.
    • Sätt massan i en spritspåse och fyll champinjonhattarna.
    • Strö panko på champinjonerna. Grädda i 220 grader i 10 minuter.
  2. Za'atar

    • Rosta sesamfröna lätt i en stekpanna.
    • Blanda i de torkade örterna i skålen och tillsätt sesamfröna.
    • Tillsätt 4 g salt. Förvara i en behållare med lock.
  3. Citronfärskostdressing

    • Blanda Knorr Visp 30%, Crème Bonjour Softspread Naturell och citronsaft till en rinnig sås. Smaksätt med salt och peppar.
    • Lägg i en spritsflaska och ställ in i kylskåpet i väntan på servering. Skaka flaskan lätt innan användning.
  4. Arabisk sallad

    • Halvera hjärtsalladshuvudena och grilla dem snabbt på en varm grill. Krydda med salt och peppar.
    • Skär tomaterna i klyftor och skala och tärna gurkorna. Hacka bladpersiljan och gräslöken.
    • Smaksätt salladsingredienserna med HELLMANN’S Citrus Vinaigrette.
    • Lägg upp på en tallrik eller ett fat tillsammans med champinjonerna.
    • Avsluta med citronfärskostdressing och färska persiljeblad.
    • Strö till sist za'atar över salladen.
+

Continue

Register

Title

Bullet Point text