Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Kycklinggrytan

  • Kyckling, tärnad 800.0 g
  • Crème Bonjour Kantarell, Laktosfri, 1 x 1,5 kg 400.0 g
  • MAILLE Senap Dijon Original 12 x 215 g 40.0 g
  • vatten 5.0 dl
  • Knorr Kycklingbuljong, Brynt, pasta 2 x 1 kg 10.0 g
  • MAIZENA Majsstärkelse 4 x 2,5 kg 20.0 g
  • Knorr Kryddpasta Basilika 2 x 0,34 kg 30.0 g
  • Paprika, röd strimlad 100.0 g
  • Ris, långkornigt 600.0 g
  • Grytrotfrukter 500.0 g
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 40.0 g
  • Knorr Mat 15% Laktosfri 8 x 1 L 1.5 dl
  1. Kycklinggrytan

    40 min
    1. Stek kycklingen i varmluftsugn på 180 grader i 5-10 minuter. Blanda alla ingredienserna till såsen, utom paprika och koka upp.
    2. Blanda ner kycklingen i såsen samt finhackad paprika och låt grytan sjuda i 5 minuter.
    3. Fördela rotsakerna i bleck. Blanda PHASE Browning med kryddpastan och häll över rotsakerna. Blanda om väl. Stek i varmluftsugn på 200 grader till rotsakerna är möra. Server med kokt ris.