Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör så här

  1. Gör så här

    • Skär fänkål, morot, palsernacka, vitlök och lök i tunna skivor. Fräs grönsakerna i olivolja.
    • Tillsätt tomatpuré och fräs ytterligare i en minut.
    • Tillsätt vin, krossade tomater, skaldjursfond, timjan och fänkålsfrön. Låt koka under lock i ca 10-15 minuter och smaka därefter upp med salt, peppar, apelsin zest och lite apelsin juice.
    • Blanda majonnäs med saffran, vitlök och smaka av med siriachasås, salt och peppar. Sätt in i kylen.
    • Skär fisken i ca 2 cm stora bitar och lägg dem i grytan tillsammans med blåmusslorna. Koka försiktigt under lock i ca 2-3 minuter. Tillsätt räkor och hummer och strö över örter.
    • Servera med nybakat bröd och saffransaioli.