Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Såsen

  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 45 g
  • Lök, tärnad 125 g
  • Paprika, röd tärnad 132 g
  • Paprika, grön tärnad 125 g
  • Curry, Garam Marsala 8 g
  • Vitlök, klyfta riven 20 g
  • Kokosmjölk, konserverad 24% 485 ml
  • Vatten 150 ml
  • Knorr Fiskbuljong, lågsalt, pulver 1 x 5 kg - UTGÅTT v50 2018 20 g
  • Citron, juice färskpressad 40 g

Fisken

  • Kolja, filé 1.2 kg

Vid servering

  • Kokt ris, kokt potatis eller chapati
  1. Ugnen

    Värm ugnen till 175 grader.
  2. Såsen

    • Hetta upp hälften av Milda Flytande Mjölkfritt margarin i en stekpanna och halstra hastigt fiskbitarna till fin färg på båda sidorna utan att genom steka. Lägg över fisken på bleck och krydda med salt och peppar.
    • Stek löken och paprikan mjuk i resten av margarinet i 5 minuter på medelvärme. Krydda med garam masala och vitlök och fräs ytterligare någon minut. Rör om hela tiden.
    • Tillsätt Knorr Tomatino, kokosmjölk, vatten, Knorr Fiskbuljong och citronsaft. Koka upp, sänk värmen och sjud på låg värme i ytterligare 6−8 minuter. Ta av såsen från värmen.
  3. Fisken

    • Stek fisken klar i ugnen ca 10 minuter eller till innertemperatur 42°.
  4. Vid servering

    • Nappera såsen över fisken före servering och servera med ris, kokt potatis eller chapati.