Menu
+

Fishcakes

Dragonremoulad

Gurksallad med dressing

  1. Fishcakes

    • Skär fisken i mindre bitar. Mixa till en grov konsistens med lite salt, hälften av äggen och Knorr PROFESSIONAL Kryddpuré Paprika. Färsen ska inte vara för finmald.
    • Häll i vetemjölet i färsen och ställ den i kylen i cirka en timme. Finhacka örterna och blanda dem i färsen.
    • Forma färsen till kroketter, vänd dem i äggen och panera.
    • Stek kroketterna i Milda Såsbas tills de är spröda och gyllenbruna.
  2. Dragonremoulad

    • Blanda ättiksgurka, HELLMANN`S REAL Majonnäsoch dragon till en grov remoulad.
    • Om man vill ha remouladen tunnare kan man finhacka gurkan innan den blandas.
  3. Gurksallad med dressing

    • Skölj och kärna ur gurkan. Skala och skär rödlöken i tunna skivor. Finhacka myntan och blanda i den.
    • Blanda dressingen med rödpepparkorn och grönsaker och servera till fishcakes