Ingredienser
Fishcakes
-
Torsk, filé 1.6 kg
-
Salt
-
Ägg, hela 240.0 g
-
Vetemjöl 50.0 g
-
Dill, färsk hackad 5.0 g
-
Persilja, hackad 5.0 g
-
Ströbröd 400.0 g
Dragonremoulad
-
Ättiksgurka 200.0 g
-
Dragon, färsk 14.0 g
Gurksallad med dressing
-
Gurka 1.1 kg
-
Rödlök 400.0 g
-
Mynta, blad 50.0 g
Förberedelser
-
Fishcakes
- Skär fisken i mindre bitar. Mixa till en grov konsistens med lite salt, hälften av äggen och Knorr PROFESSIONAL Kryddpuré Paprika. Färsen ska inte vara för finmald.
- Häll i vetemjölet i färsen och ställ den i kylen i cirka en timme. Finhacka örterna och blanda dem i färsen.
- Forma färsen till kroketter, vänd dem i äggen och panera.
- Stek kroketterna i Milda Såsbas tills de är spröda och gyllenbruna.
-
Dragonremoulad
- Blanda ättiksgurka, HELLMANN`S REAL Majonnäsoch dragon till en grov remoulad.
- Om man vill ha remouladen tunnare kan man finhacka gurkan innan den blandas.
-
Gurksallad med dressing
- Skölj och kärna ur gurkan. Skala och skär rödlöken i tunna skivor. Finhacka myntan och blanda i den.
- Blanda dressingen med rödpepparkorn och grönsaker och servera till fishcakes