Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Farofa på ägg, bacon och bönor

  • Couscous 230.0 g
  • Vatten 300.0 ml
  • Knorr Kycklingbuljong, Brynt, pasta 2 x 1 kg 20.0 g
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 30.0 g
  • Lök, tärnad 200.0 g
  • Bönmix, frusen 400.0 g
  • Sidfläsk, rökt tärnat 100.0 g
  • Ägg, hela 200.0 g
  • Ströbröd 100.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 30.0 g
  • Persilja, hackad 10.0 g
  1. Farofa på ägg, bacon och bönor

    • Koka upp vatten, Knorr Brynt Kycklingbuljong. Tillsätt couscous och rör om. Slå av värmen, lägg på locket och låt dra i 5 minuter. Rör om i couscousen med en gaffel.
    • Bryn bacon och mjuk fräs lök i Milda Flytande MjölkfrittMargarin.
    • Tillsätt bönor, rivet ägg och couscous.
    • Krydda och garnera med finhackad persilja.