Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Tabbouleh

  • Bulgur 200.0 g
  • Vatten 5.0 dl
  • Tomater 5.0 st
  • Olja, oliv 2.0 dl
  • bladpersilja, grovt hackad 250.0 g
  • Salt och peppar
  • Knorr Grönsaksbuljong lågsalt 1x5kg 13.0 g
  • Gurka 1.0 st
  • Citron 2.0 st

Tillbehör

  • Spetskål
  • Sevan Hummus Original 700.0 g
  • Sevan Falafel Original, fryst 475.0 g
  • Rapsolja
  • svarta och vita sesamfrön
  1. Tabbouleh

    • Häll bulguren i en skål, lös upp buljongtärningarna i vatten och häll vätskan över bulgu-ren. Låt sedan vätskan sugas upp i ca 30 min. Hacka persiljan smått. Hacka även gurka och tomaterna smått. Blanda ihop olivolja, citronsaft, salt och peppar. Blanda ihop allt. Låt stå.
  2. Tillbehör

    • Dela spetskålen i lagom stora "skal".
    • Fritera eller stek falafeln enligt anvisningar på förpackningen.
    • Bred hummus i botten av kålbladen, lägg tabbouleh och falafel ovanpå. Knyt ihop med snöre om man vill. Dekorera med sesamfrön.