Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Rostad blomkål

  • Olja, oliv
  • Gurkmeja
  • Spiskummin malen
  • Flingsalt
  • Sevan Falafel Rödbeta, fryst 1.0 kg
  • Bulgur 800.0 g
  • Vatten 20.0 dl
  • Blomkål 2.9 kg
  • Bladspenat, fryst
  • Avokado
  • Gurka 1.0 st
  • Morot 450.0 g
  • Rödbeta, skalade 714.0 g
  • cashewnötter, rostade 250.0 g

Jordnötssås

  • Kokosmjölk, konserverad 24% 2.5 dl
  • Soyasås, kikkoman 0.4 dl
  • Vitlök, klyfta 3.0 st
  • Sweet chilisås 35.0 ml
  • Jordnötssmör 500.0 g
  • Sesampasta 5 msk
  • Ingefära, färsk riven 100.0 g
  • Citron 3.0 st

Fortsätt:

  • Bladspenat, fryst 375.0 g
  • Avokado 5.0 st
  1. Rostad blomkål

    • Sätt ugnen på 225 grader. Dela blomkålen i lagom stora buketter. Blanda olivolja, torkad gurkmeja, lite spiskummin och flingsalt. Häll blandingen över blomkålen och rosta i ugnen ca 25 min.
  2. Jordnötssås

    • Mixa ihop alla ingredienser
  3. Fortsätt:

    Koka bulgur enligt anvisningarna på paketet. Dela grönsakerna i fina strimlor. Hacka cashewnötterna smått. Hetta upp en stekpanna med rikligt med olja och fritera falafeln. Lägg ihop allt gott i skålar och ringla över jordnötssåsen samt strö över cashewnötterna.