Chapati
Chapati är ett ojäst, indiskt tunnbröd som blir luftigt då det steks. I Östafrika (Uganda, Kenya, Tanzania) är chapatin vanlig som frukostmål eller tillbehör till maten istället för ris eller potatis. I Afrika steks chapatin i olja och kan ibland innehålla finhackade morötter eller lök.

Ingredienser
Chapati
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Förberedelser
-
Step 1