+

Till Risotton

Till svampen

  • Svamp,skogssvamp blandad färsk 400 g
  • Knorr Professional Intense flavours Roast Umami 6 x 400ml 40 g
  1. Till Risotton

    • Koka upp vatten och buljong
    • Värm på riset i olivoljan och låt det suga till sig fettet. Tillsätt vinet och låt koka in.Tillsätt buljongen lite i taget tills riset kokats al dente.
    • Ånga squash, schalottenlök, timjan och vitlök möra under folie. Tillsätt 60 gram Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami och mosa grovt med en gaffel eller en stavmixer.
    • Montera risotton med smör och parmesan. Tillsätt den mosade squashen och rör tills risotton är krämig. Smaka eventuellt av med salt och peppar.
  2. Till svampen

    • Stek svampen i lite fett på en panna. Glasera med Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami. Krydda med salt och peppar och lägg ovanpå din risotto.
+