Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Butter chicken

  • Rapsolja 30.0 g
  • Lök, tärnad 150.0 g
  • Potatis, fast tärnad 3x3 cm 1.0 kg
  • Vatten 600.0 ml
  • Kyckling, lårfilé 1.0 kg
  • Bladspenat, fryst 300.0 g
  • Grädde eller gräddalternativ 150.0 ml

Vid servering

  • Koriander, färsk hackad 20.0 g
  • kokos, hyvlad rostad 50.0 g
  • Russin 56.0 g
  • Lime 2.0 st
  1. Butter chicken

    • Sautera löken mjuk i olja.
    • Tillsätt potatis, Knorr Butter Chicken Kryddpasta, Knorr Tomatino, Knorr Kryddpasta vitlök, vatten och Knorr Kycklingbuljong, Brynt pasta. Koka upp och dela tillsätt kyckling lårfilé, sjud långsamt under lock tills potatis och kyckling är klar. Rör med jämna mellanrum (tillsätt vatten om så behövs).
    • Vänd ner spenat i omgångar, tillsätt grädde och sjud vidare i några minuter och smaka av med salt och peppar.
  2. Vid servering

    • Servera Butter Chicken med kokt ris, koriander och lime.