Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Hamburgare

  • Kikärtor, kokta i avrunnen vikt! 1.2 kg
  • Lök, tärnad 120.0 g
  • Morot, riven 122.0 g
  • Stjälkselleri, tärnad 133.0 g
  • Paprika, gul strimlad 133.0 g
  • Majsstärkelse (Maizena) 45.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 65.0 g
  • Knorr Brynt Lökfond, koncentrerad 6 x 1L 45.0 g
  • Vitpeppar, malen
  • Milda Professional Matfett Ugnstekning, Browning 3 x 3,7 L 100.0 ml

Dressing

  • HELLMANN'S Majonnäs Extra Thick, 1 x 5 kg 375.0 g
  • Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 0,75 kg 25.0 g
  • Citron, juice färskpressad 30.0 g

Vid servering

  • Bröd, Hamburgare 12.0 st
  • Cheddarost, skivad 240.0 g
  • Sallad, isberg 250.0 g
  • Tomater 300.0 g
  1. Hamburgare

    • Skölj kikärtorna väl och mosa grovt i matberedare.
    • Blanda lök, morötter, selleri, paprika, hackad persilja och MAIZENA med de mosade kikärtorna. Smaksätt med Knorr PROFESSIONAL Vitlökspuré och Knorr Brynt Lökfond.
    • Pensla eller spraya ett gastrobleck med Milda Browning. Forma färsen till biffar och lägg biffarna på plåten, pensla biffarna eller spraya med Milda Browning.
    • Stek biffarna i ugn ca 200 grader i 10-15 minuter. Detta moment kan med fördel göras dagen före!
  2. Dressing

    • Blanda samtliga ingredienser till dressingen.
  3. Vid servering

    • Skiva tillbehören. Servera biffarna med hamburgare bröd, tillbehör och dressing.
  4. Tips!

    • För en mindre fet dressing: Blanda en halv del HELLMANN`S EXTRA THICK Majonnäs med en halv del Knorr Fraiche 24% och smaksätt enligt ovan anvisning.