+

Brasiliansk pastrami baguett med ost

Picklad rödlök

Grönkål & mangosallad med pinjenötter

  • Grönkål 500 g
  • HELLMANN'S Passion Fruit Vinaigrette, 6 x 1L (Slut på lager) 150 ml
  • Avocado 235 g
  • Mango, färsk 150 g
  • Pinjenötter, rostade 15 g
  1. Brasiliansk pastrami baguett med ost

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Värm ostkrämen och vänd ner den rivna osten så att den smälter, rör ner den hackade pimenton.
    • Dela och rosta bagetterna i ugnen.
    • Bred HELLMANN`S REAL Majonnäs på baguetten och fyll bagetten med picklad rödlök, pastrami, varm Knorr Garde d `Or Ost och hackad persilja.
    • Servera tillsammans med grönkål & mangosallad med rostade pinjenötter.
  2. Picklad rödlök

    • Blanda Winborgs Ättiksprit, vatten och socker i en skål, rör tills sockret lösts upp.
    • Skiva rödlök tunt och lägg i lagen. Låt löken vila i kylen i en timma
  3. Grönkål & mangosallad med pinjenötter

    • Snitta grönkålen grovt och marinera med HELLMANN`S Passion Fruit Vinaigrette i ca 30 minuter. Skiva mango och avokado.
    • Blanda salladens ingredienser och servera omgående.


+

Continue

Title

Bullet Point text