Brasilianarna har gjort snacking till en konstart. Det spelar ingen roll om det är hemma, på gatan eller vid stranden. Att kunna äta mat på språng är viktigt, eftersom det ger frihet till att förflytta sig och samtidigt kunna umgås med vänner och familj. Små anspråkslösa barer eller som det heter på portugisiska ”botecos” specialiserade på snacking är mycket vanligt i gatubilden.

Ingredienser
Brasiliansk pastrami baguett med ost
-
Bröd, baguette 15 cm 15.0 st
-
Kött, pastrami 1316.0 g
-
Rama Professional Ostcrème 1 x 3,5 kg 500.0 g
-
Ost, cheddar 400.0 g
-
Pimento, hackad 200.0 g
-
Persilja, hackad 20.0 g
Picklad rödlök
-
WINBORGS Ättiksprit 12%, 8 x 1 L 100.0 ml
-
Socker 180.0 g
-
Vatten 300.0 dg
-
Rödlök, skivad 300.0 g
Grönkål & mangosallad med pinjenötter
-
Grönkål 500.0 g
-
HELLMANN'S Passion Fruit Vinaigrette, 6 x 1L (Slut på lager) 150.0 ml
-
Avocado 235.0 g
-
Mango, färsk 150.0 g
-
Pinjenötter, rostade 15.0 g
Förberedelser
-
Brasiliansk pastrami baguett med ost
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Värm ostkrämen och vänd ner den rivna osten så att den smälter, rör ner den hackade pimenton.
- Dela och rosta bagetterna i ugnen.
- Bred HELLMANN`S REAL Majonnäs på baguetten och fyll bagetten med picklad rödlök, pastrami, varm Rama Professional Ost och hackad persilja.
- Servera tillsammans med grönkål & mangosallad med rostade pinjenötter.
-
Picklad rödlök
- Blanda Winborgs Ättiksprit, vatten och socker i en skål, rör tills sockret lösts upp.
- Skiva rödlök tunt och lägg i lagen. Låt löken vila i kylen i en timma
-
Grönkål & mangosallad med pinjenötter
- Snitta grönkålen grovt och marinera med HELLMANN`S Passion Fruit Vinaigrette i ca 30 minuter. Skiva mango och avokado.
- Blanda salladens ingredienser och servera omgående.