Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Brasiliansk pastrami baguett med ost

  • Bröd, baguette 15 cm 15.0 st
  • Kött, pastrami 1316.0 g
  • Garde d´Or Ostcrème 1 x 3,5 kg 500.0 g
  • Ost, cheddar 400.0 g
  • Pimento, hackad 200.0 g
  • HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 2 L 240.0 g
  • Persilja, hackad 20.0 g

Picklad rödlök

  • WINBORGS Ättiksprit 12%, 8 x 1 L 100.0 ml
  • Socker 180.0 g
  • Vatten 300.0 ml
  • Rödlök, skivad 300.0 g

Grönkål & mangosallad med pinjenötter

  • Grönkål 500.0 g
  • HELLMANN'S Passion Fruit Vinaigrette, 6 x 1L (Slut på lager) 150.0 ml
  • Avocado 235.0 g
  • Mango, färsk 150.0 g
  • Pinjenötter, rostade 15.0 g
  1. Brasiliansk pastrami baguett med ost

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Värm ostkrämen och vänd ner den rivna osten så att den smälter, rör ner den hackade pimenton.
    • Dela och rosta bagetterna i ugnen.
    • Bred HELLMANN`S REAL Majonnäs på baguetten och fyll bagetten med picklad rödlök, pastrami, varm Knorr Garde d `Or Ost och hackad persilja.
    • Servera tillsammans med grönkål & mangosallad med rostade pinjenötter.
  2. Picklad rödlök

    • Blanda Winborgs Ättiksprit, vatten och socker i en skål, rör tills sockret lösts upp.
    • Skiva rödlök tunt och lägg i lagen. Låt löken vila i kylen i en timma
  3. Grönkål & mangosallad med pinjenötter

    • Snitta grönkålen grovt och marinera med HELLMANN`S Passion Fruit Vinaigrette i ca 30 minuter. Skiva mango och avokado.
    • Blanda salladens ingredienser och servera omgående.