Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Bolinho de bacalhau

  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 100 g
  • Vatten 2.3 l
  • Bacalhau, saltad norsk torsk 1000 g
  • Lök, tärnad 300 g
  • Mjöl, vete 400 g
  • Ost, Västerbotten riven 250 g
  • Paprika, gul tärnad 450 g
  • Ägg, färska 220 g
  • Chili, röd urkärnad hackad 15 g
  • Vårlök, skivad 150 g
  • Vitlök, klyfta riven 30 g
  • Koriander, färsk (cilantro) 24 g
  • Majsstärkelse (Maizena) 100 g
  • Lime, klyftor 3 st
  1. Bolinho de bacalhau

    • Koka upp vattnet med Milda Flytande Margarin och vispa i Knorr Cold Base Potatismos, torrvaran.
    • Fräs lök, vitlök, chili och paprika mjukt i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin utan att dessa tar färg och tillsätt torsk och rör så att torsken tillagas.
    • Tillsätt ägg, ost och mjöl, var försiktig så att mjölet inte klumpar sig! Låt smeten svalna.
    • Blanda Knorr Cold BasePotatismos med grönsak och ostblandningen, hackad koriander och strimlad salladslök.
    • Rulla små bollar och panera dem i MAIZENA Majsstärkelse. Fritera vid 170 grader tills de har fått en gyllene färg .
    • Servera med ny hackad koriander,färsk limeoch Mojo-Rojo