Ingredienser
Rostad blomkål
-
Blomkål 800.0 g
-
Yoghurt, naturell 500.0 g
-
Tandoori masala 20.0 g
Sallad
-
Naan bröd 200.0 g
-
Blomkål 500.0 g
-
Koriander, färsk (cilantro) 30.0 g
-
Mynta, blad 15.0 g
-
Linser, beluga 300.0 g
-
Lök, gul 100.0 g
-
Äpple 200.0 g
-
HELLMANN`S Apple Cider Sherry Vinegar Vinaigrette 6 x 1L 50.0 ml
Gurkyoghurt
-
Yoghurt, turkisk 400.0 g
-
Gurka 150.0 g
-
WINBORGS Äppelcider vinäger 15.0 g
-
Mynta, blad 6.0 g
-
Salt 5.0 g
Förberedelser
-
Rostad blomkål
- Rosta hel blomkål med olja och salt på i ugn 200 grader i ca 15-20 minuter.
- Blanda yoghurt, tandoori och Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré och pensla på den rostade blomkålen.
-
Sallad
- Strimla naan brödet och rosta till knapriga krutonger i ugn.
- Koka linser enligt förpackningen.
- Råriv blomkålen på grova rivjärnet.
- Hacka koriander, mynta, lök och äpple.
- Blanda allt med HELLMANN’S Apple Cider Sherry Vinegar Vinaigrette.
-
Gurkyoghurt
- Tärna gurka och hacka mynta.
- Blanda med yoghurt och smaka av med äppelcidervinäger och salt.