Blomkål tandoorisallad | Unilever Food Solutions

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Rostad blomkål

Sallad

  • Naan bröd 200.0 g
  • Blomkål 500.0 g
  • Koriander, färsk (cilantro) 30.0 g
  • Mynta, blad 15.0 g
  • Linser, beluga 300.0 g
  • Lök, gul 100.0 g
  • Äpple 200.0 g
  • HELLMANN`S Apple Cider Sherry Vinegar Vinaigrette 6 x 1L 50.0 ml

Gurkyoghurt

  • Yoghurt, turkisk 400.0 g
  • Gurka 150.0 g
  • WINBORGS Äppelcider vinäger 15.0 g
  • Mynta, blad 6.0 g
  • Salt 5.0 g
  1. Rostad blomkål

    • Rosta hel blomkål med olja och salt på i ugn 200 grader i ca 15-20 minuter.
    • Blanda yoghurt, tandoori och Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré och pensla på den rostade blomkålen.
  2. Sallad

    • Strimla naan brödet och rosta till knapriga krutonger i ugn.
    • Koka linser enligt förpackningen.
    • Råriv blomkålen på grova rivjärnet.
    • Hacka koriander, mynta, lök och äpple.
    • Blanda allt med HELLMANN’S Apple Cider Sherry Vinegar Vinaigrette.
  3. Gurkyoghurt

    • Tärna gurka och hacka mynta.
    • Blanda med yoghurt och smaka av med äppelcidervinäger och salt.