Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

BBQ-morotsallad

  • Morot 1.0 kg
  • Bbq krydda 50.0 g
  • Couscous 400.0 g
  • Majs, frusen 600.0 g
  • Sallad, isberg 300.0 g
  • Lök, gul 100.0 g

Dressing

  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 5.0 g
  • Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 0,75 kg 10.0 g
  • Persilja, färsk 50.0 g
  • Rapsolja 300.0 g
  • HELLMANN'S Citrus Vinaigrette, 6 x 1L 100.0 ml
  • Knorr Professional Intense flavours Deep Smoke 6 x 400ml 25.0 g

Rökt chilisås

  • Gräddfil 12 % 500.0 g
  • Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 0,75 kg 10.0 g
  • Salt 5.0 g
  1. BBQ-morotsallad

    • Skala och rosta moroten hel med salt och lite olja i ugn 200 grader tills mjuk.
    • Strö över BBQ-krydda på den färdigbakade moroten.
    • Koka cous-cous enligt förpackning.
    • Hacka lök och isbergssallad.
  2. Dressing

    • Hacka persilja och blanda med övriga ingredienser till god dressing och vänd ner i grönsakerna.
  3. Rökt chilisås

    • Blanda gräddfilen med kryddorna till en god sås och servera till salladen.