Ingredienser
Pannacotta
-
Äppeljuice 1.0 l
Kanelmüsli
-
Kanelmüsli,se arbetsbeskrivning
Till servering
-
Äppelmos
Förberedelser
-
Pannacotta
- Tillaga Panna Cotta enligt anvisning i dettta recept är mjölken utbytt med äpplejuice. Använd gärna äpplejuice med fruktkött, vilket har en mer aromisk smak.
- Låt Panna Cottan stelna i kyl ca 2 timmar.
-
Kanelmüsli
- Fördela ca 1,5 dl Müsli + 0,15 dl farinsocker + 1 tsk kanel i ett GN-bleck.
- Ringla över 0,15 dl Milda Flytande margarin. Rör om väl.
- Rosta i ugn 175°c i ca 10 minuter. Låt kallna.
- Kan förberedas flera dagar i förväg, förvara i burk med lock.
-
Till servering
- Servera pannacottan med äppelmos och kanelmûsli.