Pasta Carbonara
En krämig carbonara med massor av smak som du förbereder dagen innan servering. Enkelt, smidigt och gott!

Ingredienser
Pasta Carbonara
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Pasta carbonara
Bacon, tärnad
/g
600.0 g
0%
Champinjoner, delade
/kg
1.5 kg
0%
Lök, tärnad
/g
200.0 g
0%
Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg
/g
70.0 g
0%

Penne pasta
/kg
1.0 kg
0%
Vatten
/l
2.0 l
0%
Grädde eller gräddalternativ
/l
1.0 l
0%
KNORR Svampfond, koncentrerad 6 x 1L
/g
25.0 g
0%

KNORR Brun Kalvfond, koncentrerad 6 x 1 L
/g
40.0 g
0%

Knorr Cold Base Stärkelse Redning 2 x 2 kg
/g
125.0 g
0%

Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Pasta carbonara
-
Bacon, tärnad 600.0 g
-
Champinjoner, delade 1.5 kg
-
Lök, tärnad 200.0 g
-
Penne pasta 1.0 kg
-
Vatten 2.0 l
-
Grädde eller gräddalternativ 1.0 l
Förberedelser
-
Pasta carbonara
- Bryn lök, vitlök, champinjoner och bacon. Kyl ner och ställ åt sidan.
- Blanda grädde, vatten och fonder. Rör ner Cold Base-pulvret.
- Blanda noga samman såsen med stekta grönsaker och bacon. Rör slutligen ner den okokta pastan.
- Häll ner blandningen i ett bleck och plasta noggrant. Låt stå över natten.
- Kör i ugnen på ånga i ca 25 minuter eller till pastan är al dente.