Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Pasta carbonara

  • Bacon, tärnad 600.0 g
  • Champinjoner, delade 1.5 kg
  • Lök, tärnad 200.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 70.0 g
  • Penne pasta 1.0 kg
  • vatten 2.0 l
  • Rama Professional Visp 30%, Laktosfri 1 x 10 L 1.0 l
  • KNORR Svampfond, koncentrerad 6 x 1L 25.0 g
  • KNORR Brun Kalvfond, koncentrerad 6 x 1 L 40.0 g
  • Knorr Cold Base Stärkelse Redning 2 x 2 kg 125.0 g
  1. Pasta carbonara

    • Bryn lök, vitlök, champinjoner och bacon. Kyl ner och ställ åt sidan.
    • Blanda Rama Professional Visp, vatten och fonder. Rör ner Cold Base-pulvret.
    • Blanda noga samman såsen med stekta grönsaker och bacon. Rör slutligen ner den okokta pastan.
    • Häll ner blandningen i ett bleck och plasta noggrant. Låt stå över natten.
    • Kör i ugnen på ånga i ca 25 minuter eller till pastan är al dente.