Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Vegetarisk Tikka Masala

  • Vatten 0.8 l
  • Lök, tärnad 0.1 kg
  • Sötpotatis 0.4 kg
  • Kokosmjölk, konserverad 24% 0.1 l
  • Smörbönor 0.4 kg
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L
  1. Vegetarisk Tikka Masala

    • Fräs den tärnade löken i flytande margarin.

    • Tillsätt den tärnade sötpotatisen och vattnet. Låt sjuda tills det nästan är klart.

    • Rör ut grundsåsen i en liten mängd vatten och tillsätt i grytan.

    • Lägg till Tikka Masala-kryddpasta, kokosmjölk och grönsaksbuljong.

    • Värm och låt sjuda tills grytan är klar.

    • Lägg till sist i de avrunna och sköljda smörbönorna.

    • Servera med kokt ris.