Ingredienser
Vegetarisk Tikka Masala
-
Vatten 0.8 l
-
Lök, tärnad 0.1 kg
-
Sötpotatis 0.4 kg
-
Kokosmjölk, konserverad 24% 0.1 l
-
Smörbönor 0.4 kg
-
Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L
Förberedelser
-
Vegetarisk Tikka Masala
-
Fräs den tärnade löken i flytande margarin.
-
Tillsätt den tärnade sötpotatisen och vattnet. Låt sjuda tills det nästan är klart.
-
Rör ut grundsåsen i en liten mängd vatten och tillsätt i grytan.
-
Lägg till Tikka Masala-kryddpasta, kokosmjölk och grönsaksbuljong.
-
Värm och låt sjuda tills grytan är klar.
-
Lägg till sist i de avrunna och sköljda smörbönorna.
-
Servera med kokt ris.
-