Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Picklad rödlök

  • WINBORGS Ättiksprit 12% , 8 x 0,5 L 100.0 ml
  • Socker 180.0 g
  • Vatten 300.0 ml
  • Rödlök, skivad 300.0 g

Rostad sötpotatis

  • Sötpotatis 1600.0 g
  • Salt och peppar
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 50.0 g

Till hamburgaren

  • Nötkött, färs 1600.0 g
  • Knorr Professional Demi-Glace 8 x 1 L 350.0 ml
  • Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 0,75 kg 35.0 g
  • Pimento, hackad 20.0 g
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 50.0 g
  • Garde d´Or Ostcrème 1 x 3,5 kg 150.0 g
  • Bröd, Hamburgare 10.0 st
  • Sallad, isberg 250.0 g
  • Tomat 200.0 g
  • HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 10 kg 100.0 g
  1. Picklad rödlök

    • Blandaättika, vatten och socker i en skål och rör tills sockret lösts upp.
    • Skiva rödlök tunt och lägg i lagen. Låt löken vila i kylen i en timma

  2. Rostad sötpotatis

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Skrubba sötpotatisen och skär den i klyftor. Ringla över Milda Flytande MjölkfrittMargarin och krydda med salt och peppar, blanda om ordentligt i ett gastrobleck. Stek i ugn i 20 – 25 minuter tills sötpotatisen fått fin färg. Justera smaken med salt och peppar. Servera omgående.
  3. Till hamburgaren

    • Blanda färsen med Knorr PROFESSIONAL Demi Glace, Knorr PROFESSIONAL Rökt Chili Puré, hackad pimento och justera smaken med salt och peppar.
    • Forma färsen till 10 jämnstora biffar. Stek hamburgarna i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin.
    • Värm Knorr Garde d`Or ostcremè i en gryta.
    • Skär tomat och sallad i skivor och värm hamburgebröden
    • Serveras hamburgaren omgående med varm ostsås, picklad rödlök, HELLMANN`S REAL Majonnäs, sallad och tomat samt rostad sötpotatis.