Menu

Ingredienser

+

Picklad rödlök

Rostad sötpotatis

  • Sötpotatis 1600.0 g
  • Salt och peppar
  • Margarin, flytande 50.0 g

Till hamburgaren

Förberedelser

  1. Picklad rödlök

    • Blandaättika, vatten och socker i en skål och rör tills sockret lösts upp.
    • Skiva rödlök tunt och lägg i lagen. Låt löken vila i kylen i en timma

  2. Rostad sötpotatis

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Skrubba sötpotatisen och skär den i klyftor. Ringla över matfett och krydda med salt och peppar, blanda om ordentligt i ett gastrobleck. Stek i ugn i 20 – 25 minuter tills sötpotatisen fått fin färg. Justera smaken med salt och peppar. Servera omgående.
  3. Till hamburgaren

    • Blanda färsen med Knorr PROFESSIONAL Demi Glace, Knorr PROFESSIONAL Rökt Chili Puré, hackad pimento och justera smaken med salt och peppar.
    • Forma färsen till 10 jämnstora biffar. Stek hamburgarna i matfett.
    • Värm ostcremè i en gryta.
    • Skär tomat och sallad i skivor och värm hamburgebröden
    • Serveras hamburgaren omgående med varm ostsås, picklad rödlök, HELLMANN`S REAL Majonnäs, sallad och tomat samt rostad sötpotatis.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny