Ingredienser
Gör så här
-
Skogschampinjoner, delad 500.0 dg
-
Schalottenlök, fint hackad 75.0 g
-
Vitlök, fint hackad 7.0 dg
-
Miso, vit 25.0 g
-
Citron 1.0 st
-
10 skivor surdegsbröd, ex levain
-
Salt och peppar
-
Milda Professional Matlagningsmargarin 4 x 2,5 kg 50.0 dg
-
Till servering: Råhyvlad skogschampinjon, röd ängssyra, färsk timjan och citron zest
Förberedelser
-
Gör så här
- Skiva brödet tunt och stryk det med matfet och rosta i ugn.
- Fräs champinjonerna i matfett tills svampen fått lite färg tillsätt schalottenlök och vitlök och fräs vidare i någon minut. Tillsätt Rama Professional Visp och miso pasta och koka ihop.
- Smaksätt med Knorr Kryddpasta timjan, citron, salt och peppar.
- Lägg upp svampen och servera tillsammans bröd.