Menu

Ingredienser

+

Gör så här

  • Skogschampinjoner, delad 500.0 g
  • Schalottenlök, finhackad 75.0 g
  • Vitlök, fint hackad 7.0 g
  • Miso, vit 25.0 g
  • Grädde eller gräddalternativ 250.0 ml
  • Citron 1.0 st
  • 10 Skivor Surdegsbröd, Ex Levain
  • Salt och peppar
  • Smör 50.0 g
  • Till Servering: Råhyvlad Skogschampinjon, Röd Ängssyra, Färsk Timjan Och Citron Zest

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Skiva brödet tunt och stryk det med smör och rosta i ugn.
    • Fräs champinjonerna i matfett tills svampen fått lite färg tillsätt schalottenlök och vitlök och fräs vidare i någon minut. Tillsätt  grädde och miso pasta och koka ihop.
    • Smaksätt med Knorr Kryddpasta timjan, citron, salt och peppar.
    • Lägg upp svampen och servera tillsammans bröd.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny