Skogschampinjon-toast med miso
Champinjon-toast som kan göras året runt här med det lilla, lilla extra… miso, timjan och citron blir en riktigt god kombination!

Ingredienser
Gör så här
-
Skogschampinjoner, delad 500.0 g
-
Schalottenlök, finhackad 75.0 g
-
Vitlök, fint hackad 7.0 g
-
Miso, vit 25.0 g
-
Grädde eller gräddalternativ 250.0 ml
-
Citron 1.0 st
-
10 Skivor Surdegsbröd, Ex Levain
-
Salt och peppar
-
Smör 50.0 g
-
Till Servering: Råhyvlad Skogschampinjon, Röd Ängssyra, Färsk Timjan Och Citron Zest
Förberedelser
-
Gör så här
- Skiva brödet tunt och stryk det med smör och rosta i ugn.
- Fräs champinjonerna i matfett tills svampen fått lite färg tillsätt schalottenlök och vitlök och fräs vidare i någon minut. Tillsätt grädde och miso pasta och koka ihop.
- Smaksätt med Knorr Kryddpasta timjan, citron, salt och peppar.
- Lägg upp svampen och servera tillsammans bröd.