Ljum pepparglaserad rostbiff med grov curryremoulad och friterad lök
Rostbiff med kryddig pepparglasering och friterad lök kommer skapa många nya julminnen. Kanske en ny klassiker?

Ingredienser
Ljum pepparglaserad rostbiff med grov curryremoulad och friterad lök
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Rostbiff
Nötkött, innanlår eller ryggbiff, putsad
/g
10.0 g
0%
Margarin, flytande
/g
40.0 g
0%
Salt
/msk
0.5 msk
0%
Knorr Professional Peppar kryddpuré 2 x 0,75 kg
/msk
2.0 msk
0%
Curryremoulad
Pickles avrunnen
/kg
5.0 kg
0%
HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 2 L
/ml
300.0 ml
0%

Knorr Professional Curry kryddpuré 2 x 0,75 kg
/msk
1.0 msk
0%

Salt
/tsk
0.5 tsk
0%
Nymald svartpeppar
/g
0.0 g
0%
Friterad lök
Lök, gul skalad
/stk
3.0 stk
0%
Salt
/g
0.0 g
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Rostbiff
-
Nötkött, innanlår eller ryggbiff, putsad 10.0 g
-
Margarin, flytande 40.0 g
-
Salt 0.5 msk
-
Knorr Professional Peppar kryddpuré 2 x 0,75 kg 2.0 msk
Curryremoulad
-
Pickles avrunnen 5.0 kg
-
Salt 0.5 tsk
-
Nymald svartpeppar
Friterad lök
-
Lök, gul skalad 3.0 stk
-
Salt
Förberedelser
-
Rostbiff
- Börja med att salta köttet och bryn gyllenbrunt i matfett. Pensla med Knorr Professional Peppar kryddpuré. Baka i ugn 125 ºC till en innertemperatur på 52 ºC
- Låt köttet vila 10-15 minuter. Skär upp i 5 mm tjocka skivor.
-
Curryremoulad
- Hacka pickles grovt. Blanda med HELLMANN´s Majonnäs och Knorr Professional Curry kryddpuré. Smaka av med salt och peppar.
-
Friterad lök
- Skär lök i tunna ringar ca 2-3 mm. Vänd upp i MAIZENA och fritera gyllenbrunt 160 ºC.
- Låt dem torka på papper och salta lätt.