Menu

Ingredienser

+

Rostbiff

  • Nötkött, innanlår eller ryggbiff, putsad 10.0 g
  • Margarin, flytande 40.0 g
  • Salt 0.5 msk
  • Knorr Professional Peppar kryddpuré 2 x 0,75 kg 2.0 msk

Curryremoulad

Friterad lök

Förberedelser

  1. Rostbiff

    • Börja med att salta köttet och bryn gyllenbrunt i matfett. Pensla med Knorr Professional Peppar kryddpuré. Baka i ugn 125 ºC till en innertemperatur på 52 ºC 
    • Låt köttet vila 10-15 minuter. Skär upp i 5 mm tjocka skivor.
  2. Curryremoulad

    • Hacka pickles grovt. Blanda med HELLMANN´s Majonnäs och Knorr Professional Curry kryddpuré. Smaka av med salt och peppar. 
  3. Friterad lök

    • Skär lök i tunna ringar ca 2-3 mm. Vänd upp i MAIZENA och fritera gyllenbrunt 160 ºC. 
    • Låt dem torka på papper och salta lätt. 
Produkter
Recept
Favoriter
Meny