Ljum pepparglaserad rostbiff med grov curryremoulad och friterad lök
Rostbiff med kryddig pepparglasering och friterad lök kommer skapa många nya julminnen. Kanske en ny klassiker?

Ingredienser
Rostbiff
-
Nötkött, innanlår eller ryggbiff, putsad 10.0 g
-
Margarin, flytande 40.0 g
-
Salt 0.5 msk
-
Knorr Professional Peppar kryddpuré 2 x 0,75 kg 2.0 msk
Curryremoulad
-
Pickles avrunnen 5.0 kg
-
Salt 0.5 tsk
-
Nymald svartpeppar
Friterad lök
-
Lök, gul skalad 3.0 stk
-
Salt
Förberedelser
-
Rostbiff
- Börja med att salta köttet och bryn gyllenbrunt i matfett. Pensla med Knorr Professional Peppar kryddpuré. Baka i ugn 125 ºC till en innertemperatur på 52 ºC
- Låt köttet vila 10-15 minuter. Skär upp i 5 mm tjocka skivor.
-
Curryremoulad
- Hacka pickles grovt. Blanda med HELLMANN´s Majonnäs och Knorr Professional Curry kryddpuré. Smaka av med salt och peppar.
-
Friterad lök
- Skär lök i tunna ringar ca 2-3 mm. Vänd upp i MAIZENA och fritera gyllenbrunt 160 ºC.
- Låt dem torka på papper och salta lätt.