+

Kyckling

Ris

Ananas sweet chili

Garnering

  • Lime 120 g
  1. Kyckling

    • Blöt lägg kokosflingor i 20 min, slå av vatten. Rör kycklingfärs med Knorr Kycklingfond, cajunkrydda, ägg, kokosflingor och ströbröd. Forma färsen till biffar och stek dem i Milda Flytande Mjölkfritt margarin.
    • Tips! Finns inget stekbord går det bra att spreja biffarna med Milda Browning, stek då biffarna i ugn vid 225 grader i ca 10 minuter.
  2. Ris

    • Skölj riset noga i rikligt med kallt vatten.
    • Fräs lök och paprika i 5 minuter i Milda Flytande Mjölkfritt margarin, tillsätt Knorr Vitlök och kryddor och fräs ytterligare någon minut. Tillsätt ris och majs.
    • Koka upp vatten och Knorr Kycklingfond, slå buljongen över riset, rör om.
      Lägg på lock och ånga riset i ugn i ca 10 minuter. Stäng av värmen och låt riset dra i 5 minuter. Fluffa till riset före servering
  3. Ananas sweet chili

    • Mixa ananasjuice, rörsocker, chili, vitlök, vinäger och salt fint med hjälp av en mixer.
    • Slå såsen i en gryta, sjud i 5 minuter, red av med MAIZENA Tapioka, kyl omgående.
    • Tillsätt fint hackad koriander före servering
  4. Garnering

    • Servera kycklingbiffarna med ris, sweet ananas chili och limebåtar
+

Continue

Skapa konto

Title

Bullet Point text