Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

  1. Färs

    • Kör köttet i en matberedare tillsammans med äggula och skinkbuljong tills färsen är slät och mjuk.
    • Till korv Häll färsen i en spritspåse och spritsa ut en lång "korv" i önskad tjocklek på en plastfilm. Rulla in korven i filmen (inte för hårt) och rulla den som en spiral, ånga i ugnen på 85 grader i 15 minuter. Låt korven svalna i filmen. Ta bort filmen och skär korven i passande storlekar.
    • Till köttbullar Forma färsen till köttbullar efter önskad storlek och ånga dem i ugnen på 85 grader i ca 15 min. Låt svalna i en försluten förpackning.
  2. Brunsås

    • Har du steksky från dina rätter, så kan du ersätta delar av vattnet med det.
    • Koka upp vatten, Knorr Visp och kalvfond med Skinkbuljong under omrörning.
    • Tillsätt redningen under vispning och koka upp i 3 minuter.
    • Tillsätt valfri hushållsfärg och smaka av med salt och peppar.
  3. TIPS: Stekyta

    Bryn 200 g smör och låt det stå i 5 minuter tills det svalnat något. Vispa samman 50 g Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami och 30 g Knorr Professional Intense Flavours Deep Smoke med smöret. Använd lagen till att pensla korv och köttbullar för att ge smak och visuell stekyta.