Ingredienser
Zucchinigratäng
-
Råris, kokt 400.0 g
-
Zucchini, courgette 1.8 kg
-
Lök, tärnad 400.0 g
-
Morot, riven 400.0 g
-
Linser, röda, kokta 200.0 g
-
Vin, vitt 180.0 ml
-
Ost, Präst 200.0 g
-
Salt 20.0 g
Tomatsallad
-
Tomater 800.0 g
-
Rödlök, tärnad 200.0 g
-
Flingsalt 20.0 g
Förberedelser
-
Zucchinigratäng
- Skiva zucchinin tunt och salta och låt vätska ur. Stek eller rosta den i ugnen på 200 grader.
- Sautera löken och morötterna i Milda Flytande Margarin.
- Blanda ris, vitt vin, salt, Rama Fraiche 24%, Rama Visp 31%, Crème Bonjour Softspread Naturell , lök, morot och linser i en form och tryck till den.
- Avsluta med zucchini och riven ost. Grädda av på 180 grader i ugnen i ca 20 minuter eller tills gratängen fått fin färg.
-
Tomatsallad
- Skiva tomaterna och lägg på ett fat, strö över lök och flingsalt.
- Blanda HELLMANN’S Citrus Vinaigrette med Knorr Kryddpasta Bouquet de Provence, Knorr Professional Vitlök kryddpuré och rippla över.