+

Marockanska köttbullar:

Till tomatsåsen

  1. Marockanska köttbullar:

    • Blanda samman färs,okoktris, kryddpuréer, ägg, vatten och torra kryddor till en homogen färs. Rulla små köttbullar av färsen (som en fem krona)och lägg dem i ett smort GN bläck.

  2. Till tomatsåsen

    • Fräs löken i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin. Tillsätt Knorr PROFESSIONALkryddpuréer och de torra kryddorna, och låt svettas en stund.
    • Häll på Knorr Tomatino, Knorr Kycklingfond och vatten och låt koka upp. Smaka av och justera kryddningen med citronsaft, salt och peppar.


  3. Avslutningsvis:

    • Täck köttbullarna med tomatsåsen (tillsätt evt mer vatten om så behövs).
    • Baka rätten klar i ugnen vid 175 garder ca 45 min. När riset i köttbullarna är mört så är köttbullarna klara.
+