Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Linsfärslimpa

  • Morot 200.0 g
  • champinjon färsk 500.0 g
  • Selleri, rot 350.0 g
  • Lök, gul 225.0 g
  • Linser, beluga 200.0 g
  • SLOTTS Tomatpuré 5.0 g
  • Havreflingor 100.0 g
  • Knorr Kryddpasta Timjan 2 x 0,34 kg 15.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 20.0 g
  • Knorr Svampfond, koncentrerad 6 x 1L 5.0 g
  • riven ost 100.0 g
  • Ägg, färska 120.0 g
  • Salt 20.0 g
  • SLOTTS Ketchup Hink 1 x 5 kg 30.0 g
  • WINBORGS Äppelcider vinäger 20.0 g

Gräddsås

  • Vatten 150.0 g
  • Mjölk 150.0 ml
  • Gelé, Svartavinbär 20.0 g
  • Knorr Brun Kalvfond, koncentrerad 6 x 1 L 20.0 g
  • MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse 4 x 2,5 kg 25.0 g
  • Salt 5.0 g
  • Rama Professional Visp 31%, Låglaktos 8 x 1 L 150.0 ml
  1. Linsfärslimpa

    • Skala morot, rotselleri och lök och grovriv allt tillsammans med champinjonerna. Stek ur vätskan ur rivet.
    • Koka linserna enligt förpackningen.
    • I en matberedare pulsa alla ingredienser förutom ketchup och äppelcidervinäger. Häll smeten i en smord form.
    • Blanda SLOTTS Ketchup och äppelcidervinäger. Ta hälften av ketchupsmeten och pensla på ytan av linslimpan. Grädda i ugn vid 190 grader tills inner temperaturenhåller 94 grader ca 35 minuter.
    • Pensla på resterande ketchupsmet och sänk temperaturen till 145 grader och kör ytterligare10 minuter.
  2. Gräddsås

    • Blanda vatten, mjölk,Rama Visp 31%, gelé, KNORR Brun Kalvfond, koncentrerad och salt i en kastrull.
    • Koka upp och red av med MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse.
    • Servera linsfärslimpan med potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.