1. Kycklingfärsbullar

    • Blanda samman färsen med Knorr PROFESSIONAL Ingefära och Vitlökspuré och kryddpasta, citronskal, ägg, farinsocker, lökpulver, salt och peppar. Rulla bollar av färsen.

  2. Panangsås

    • Fräs löken i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin. Tillsätt Knorr PROFESSIONAL Vitlök och Ingefärapuré, fräs ytterligare någon minut.
    • Tillsätt vatten, Knorr Kycklingfond, kokosmjölk, citrongräs, socker, fisksås, limeblad, currypasta och limesaft.
    • Koka upp och låt småputtra ca 10 minuter.
    • Sila såsen och red eventuelt av med MAIZENA Majsstärkelse.
  3. Vid servering

    • Koka upp såsen, lägg ner kycklingfärsbullarna och sjud dem i Panangsåsen tills de blir genomkokta.

+

Title

  • Bullet Point text
Skapa konto