Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Kycklingfärsbullar

  • Kycklingfärs 1.0 kg
  • Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg 30.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 15.0 g
  • Röd currypasta 14.0 g
  • Citron,zest 15.0 g
  • Ägg (stora, klass A) 1.0 st
  • Brun farin 8.0 g
  • Lökpulver 2.0 g
  • Salt(1) 8.0 g
  • Vitpeppar, malen 1.0 g

Panangsås

  • Lök, tärnad 200.0 g
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 15.0 g
  • Vatten 800.0 ml
  • Kokosmjölk, konserverad 24% 1.0 l
  • Fisksås (Asiatisk) 15.0 g
  • Limeblad 4.0 st
  • Limejuice 10.0 g
  • Knorr Kycklingfond, koncentrerad 6 x 1L 45.0 g
  • Citrongräs, bankad 25.0 g
  • Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg 15.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 5.0 g
  1. Kycklingfärsbullar

    • Blanda samman färsen med Knorr PROFESSIONAL Ingefära och Vitlökspuré och kryddpasta, citronskal, ägg, farinsocker, lökpulver, salt och peppar. Rulla bollar av färsen.
  2. Panangsås

    • Fräs löken i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin. Tillsätt Knorr PROFESSIONAL Vitlök och Ingefärapuré, fräs ytterligare någon minut.
    • Tillsätt vatten, Knorr Kycklingfond, kokosmjölk, citrongräs, socker, fisksås, limeblad, currypasta och limesaft.
    • Koka upp och låt småputtra ca 10 minuter.
    • Sila såsen och red eventuelt av med MAIZENA Majsstärkelse.
  3. Vid servering

    • Koka upp såsen, lägg ner kycklingfärsbullarna och sjud dem i Panangsåsen tills de blir genomkokta.