+

Pannbröd

  • Vetemjöl 400 g
  • Dinkelmjöl 200 g
  • Vatten 500 ml
  • Salt 10 g

Solros och fänkålspesto

  • Solrosfrön, rostade 100 g
  • Fänkål, hela frön 40 g
  • Persilja, färsk 120 g
  • Dill, plockad 120 g
  • Olja, raps 130 g
  • Ost, Präst 100 g
  • Salt 6 g

Pressgurka

Rödkålssallad

Fylla wrap

  1. Pannbröd

    • Blanda mjöl, vatten, salt och knåda i en degblandare.
    • Dela degen i 10 st mindre knyten. Kavla ut degen så den har samma storlek som en stekpanna.
    • Förvärm en torr panna, stek på båda sidorna, se till att sidorna har ordentligt med färg.
  2. Solros och fänkålspesto

    • Rosta fänkålsfrön och blanda med alla ingredienser i en matberedare och mixa slät.
  3. Pressgurka

    • Blanda hälften av vattnet med sockret, värm och rör om tills sockret löst sig, låt svalna och ha i resten av vattnet och WINBORGS Ättiksprit 12%.
    • Slå vätskan över gurkan, gör den helst dagen innan. Förvara kylt.
  4. Rödkålssallad

    • Strimla rödkål, riv äpple och blanda med persilja, salt, svartpeppar, HELLMANN'S Citrus Vinaigrette och Knorr Professional Vitlök kryddpurè.
  5. Fylla wrap

    • Bre peston på brödet, lägg i romansallad, rödkålssallad, HELLMANN’S Majonnäs Extra Thick, Knorr Fraiche 24% och pressgurka.
    • Rulla ihop den till en wrap, var noga med att den ska vara tight rullad.
+

Continue

Skapa konto

Title

Bullet Point text