Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Vitkålsboeuf

  • Rotselleri, tärnad 650.0 g
  • Gul lök, klyftor 350.0 g
  • Champinjoner, delade 350.0 g
  • Vitkål, tärnad 450.0 g
  • vatten 1.5 l
  • Knorr Brynt Lökfond, koncentrerad 6 x 1L 30.0 g
  • Knorr Svampfond, koncentrerad 6 x 1L 50.0 g
  • Vinäger, vitvin 25.0 g
  • Knorr Kryddpasta Timjan 2 x 0,34 kg 25.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 20.0 g
  • Salt 27.0 g
  • MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse 4 x 2,5 kg 35.0 g
  • Knorr Professional Intense flavours Deep Smoke 6 x 400ml 10.0 g

Potatispuré

  • Smör, osaltat 100.0 g
  • Mjölk, färsk 400.0 g
  • Potatis, skalad 1.6 kg
  1. Vitkålsboeuf

    • Skala och grovtärna rotselleri, lök, champinjoner och vitkål.
    • Bryn till fin färg. Slå på vatten, fonder och kryddor.
    • Koka tills rotsellerin är mjuk.
    • Red av med MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse och smaka av med Knorr Professional Flytande smaksättare Deep Smoke.
  2. Potatispuré

    • Koka potatisen.
    • Sila av kokvattnet och vispa upp potatisen med smör, mjölk och salt.