1. Shepherd´s pie fyllning

    • Riv morot, svamp och aubergine grovt.
    • Rosta i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin på stekbord eller rosta i ugn vid 200 grader i 10 minuter.
    • Sautera löken mjuk i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin och tillsätt SLOTTS Tomatpuré, fräs ytterligare någon minut. Tillsätt fryst vegetarisk färs och fräs ytterligare någon minut. Tillsätt Knorr Professional Vitlök Kryddpuré, rostade grönsaker, Knorr Tomatino, vatten, Knorr Ekologisk Grönsaksbuljong, salt och balsamvinäger. Sjud under lock i ca 15 minuter, ta av locket och låt såsen koka in som till en Bolognaise.
    • Smaksätt med oregano, salt och peppar.
    • Lägg såsen i ett GN bleck.
  2. Potatismos

    • Blanda kallt vatten och olja.
    • Tillsätt Knorr Cold Base Potatismos, salt och Knorr Ekologisk Grönsaksbuljong under omrörning och vänd i den rivna osten.
  3. Före servering

    • Bred moset över färsen. Baka av i combiugn i 180 grader vid 70% ånga i 25-30 minuter.
  4. Till servering

    • Servera gärna rätten tillsammans med en sallad.
+

Continue

Skapa konto

Title

Bullet Point text