Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Crudité på blomkål

  • Blomkål 0.2 kg
  • Lök, schalotten 50.0 g
  • HELLMANN'S Citrus Vinaigrette, 6 x 1L 30.0 ml

Helstekt blomkål

  • Blomkål 0.5 kg
  • Citron,zest 10.0 g
  • Salt 2.0 g
  • Vitpeppar malen 2.0 g

Blomkålssoppa

  • Blomkål 0.4 kg
  • Lök, schalotten 100.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 10.0 g
  • Knorr Grönsaksbuljong, lågsalt, Ekologisk, pulver 3 x1 kg 5.0 g
  • Vatten 5.0 dl
  • Citron, juice färskpressad 20.0 g
  • Rama Professional Visp 31%, Låglaktos 8 x 1 L 5.0 dl

Dragonemulsion

  • HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 10 kg 300.0 g
  • MAILLE Senap Dijon Original 6 x 865 g 15.0 g
  • Dragon, färsk 20.0 g

Salta mandlar

  • Mandel 100.0 g
  • Vatten 2.0 dl
  • Salt 4.0 g
  1. Crudité på blomkål

    • Dela blomkålen i små buketter och hacka schalottenlök. Blanda grönsakerna och marinera dem i HELLMANN’S Citrus Vinaigrette, salt och peppar.
  2. Helstekt blomkål

    • Skiva blomkålshuvudet i fyra skivor och stek dem i Milda Flytande Margarin.
    • Strö citronzest, salt och vitpeppar över blomkålen.
    • Baka klart i ugn på 150° C i fem minuter.
  3. Blomkålssoppa

    • Dela blomkålen i buketter och fräs med hackad schalottenlök och Knorr Professional Vitlök kryddpuré i Milda Flytande Margarin.
    • Blanda i vatten, Knorr Grönsaksbuljong, lågsalt, Ekologisk ochRama Visp 31%. Låt koka till blomkålen är mjuk.
    • Mixa till en slät soppa. Smaka av med salt, vitpeppar och citronsaft.
  4. Dragonemulsion

    • Mixa HELLMANN’S Majonnäs, MAILLE Senap Dijon Original och dragon tills den fått en tydlig grön färg.
  5. Salta mandlar

    • Koka upp vatten med salt, lägg i de skalade mandlarna och låt koka i 5 minuter.
    • Sätt ugnen på 200° C och rosta mandlarna tills de är klara.