1. Crudité på blomkål

    • Dela blomkålen i små buketter och hacka schalottenlök. Blanda grönsakerna och marinera dem i HELLMANN’S Citrus Vinaigrette, salt och peppar.
  2. Helstekt blomkål

    • Skiva blomkålshuvudet i fyra skivor och stek dem i Milda Flytande Margarin.
    • Strö citronzest, salt och vitpeppar över blomkålen.
    • Baka klart i ugn på 150° C i fem minuter.
  3. Blomkålssoppa

    • Dela blomkålen i buketter och fräs med hackad schalottenlök och Knorr Professional Vitlök kryddpuré i Milda Flytande Margarin.
    • Blanda i vatten, Knorr Grönsaksbuljong, lågsalt, Ekologisk och Knorr Visp 31%. Låt koka till blomkålen är mjuk.
    • Mixa till en slät soppa. Smaka av med salt, vitpeppar och citronsaft.
  4. Dragonemulsion

    • Mixa HELLMANN’S Majonnäs, MAILLE Senap Dijon Original och dragon tills den fått en tydlig grön färg.
  5. Salta mandlar

    • Koka upp vatten med salt, lägg i de skalade mandlarna och låt koka i 5 minuter.
    • Sätt ugnen på 200° C och rosta mandlarna tills de är klara.
+

Title

  • Bullet Point text
Skapa konto