Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Till såsen

  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 30.0 g
  • Lök, tärnad 250.0 g
  • Champinjoner, skivade 900.0 g
  • Knorr Professional Medelhavsörter kryddpuré 2 x 0,75 kg 40.0 g
  • Grönkål, strimlad 400.0 g
  • Vatten 3.2 l
  • Rama Professional Visp 31%, Låglaktos 8 x 1 L 530.0 ml
  • Knorr Cold Base Stärkelse Redning 2 x 2 kg 55.0 g
  • Vinäger, vitvin 30.0 g
  • Riven ost 150.0 g
  • Timjan, torkad 6.0 g
  • Salt 20.0 g
  • Knorr Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L 80.0 g
  1. Till såsen

    • Stek svamp och lök i matfettet och låt vätskan sjuda bort. Tillsätt timjan och grönkål och fräs ytterligare någon minut. Kyl ner.
    • Blanda kallt vatten med Rama Professional Visp. Blanda Knorr Cold Base med salt och vispa succesivt ner denna i vätskan. Görs såsen i stor volym: Börja med 30 % kall vätska, rör på högsta hastighet (ej växelvis) och tillsätt redning succesivt.
    • Fortsätt röra åt ett håll och tillsätt övrig vätska succesiv.
    • Smaksätt såsen med Knorr Grönsaksfond, Knorr Professional Medelhavsörter, vitvinsvinäger, salt och vitpeppar.
    • Smörj ett GN-bleck med Milda Flytande Mjölkfritt margarin. Lägg pastan och det kalla svampfräset i GN-blecket och slå över såsen. Rör i blecket så att såsen fördelas och täcker pastan.
    • Tillaga i combiugn, 80 % vid 160 grader i 45 minuter beroende på ugn!
    • Ta ut blecket från ugn och pressa försiktigt ner det översta lagret pasta i såsen. Strö över ost och täck blecket med lock. Låt dra i 15 minuter. Rör i pastan före servering.