Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

  1. Till såsen

    • Stek svamp och lök i matfettet och låt vätskan sjuda bort. Tillsätt timjan och grönkål och fräs ytterligare någon minut. Kyl ner.
    • Blanda kallt vatten med Rama Professional Visp. Blanda Knorr Cold Base med salt och vispa succesivt ner denna i vätskan. Görs såsen i stor volym: Börja med 30 % kall vätska, rör på högsta hastighet (ej växelvis) och tillsätt redning succesivt.
    • Fortsätt röra åt ett håll och tillsätt övrig vätska succesiv.
    • Smaksätt såsen med Knorr Grönsaksfond, Knorr Professional Medelhavsörter, vitvinsvinäger, salt och vitpeppar.
    • Smörj ett GN-bleck med Milda Flytande Mjölkfritt margarin. Lägg pastan och det kalla svampfräset i GN-blecket och slå över såsen. Rör i blecket så att såsen fördelas och täcker pastan.
    • Tillaga i combiugn, 80 % vid 160 grader i 45 minuter beroende på ugn!
    • Ta ut blecket från ugn och pressa försiktigt ner det översta lagret pasta i såsen. Strö över ost och täck blecket med lock. Låt dra i 15 minuter. Rör i pastan före servering.