Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Spicey dipsås

  • HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 10 kg 200.0 g
  • Knorr Professional Paprika kryddpuré 2 x 0,75 kg 20.0 g
  • Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 0,75 kg 10.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 10.0 g
  • KNORR Kycklingfond, koncentrerad 6 x 1L, Utgår v 5 2017, Ersätts av 49026101 15.0 g

Lökringar

  • Vetemjöl 500.0 g
  • Ägg, hela 60.0 g
  • Knorr Umami 3 x 1 kg 20.0 g
  • Vatten 200.0 ml
  • Socker 5.0 g
  • Öl 400.0 ml
  • Milda Såsbas, 100% fett 1 x 10 L 100.0 ml
  • Salt 5.0 g
  • Svartpeppar, malen 2.0 g
  • Äggvita 120.0 g
  • Lök, skivad 600.0 g
  • PHASE Vegetabilisk Friteringsolja 1 x 10 L 2.0 l

Sötsur dipsås

  • Sweet chili, sås 150.0 g
  • WINBORGS Äppelcider vinäger 50.0 g
  • Socker, rör 50.0 g
  • Koriander, färsk hackad 15.0 g
  • Rödlök, tärnad 50.0 g
  • Äpple, tärnat 75.0 g
  1. Spicey dipsås

    • Rör ihop ingredienserna och smaka av med salt och peppar.

  2. Lökringar

    • Vispa ihop mjöl, ägg, Knorr Umami, socker, vatten, öl, Milda Såsbas och peppar till en slät smet. Låt smeten stå i kylen i minst 1 timme.
    • Vispa äggvitorna hårda och vänd ner i smeten.
    • Doppa lökringarna i smeten och fritera dem i 175 grader varm olja tills de är knapriga och gyllenbruna. Lägg upp dem på hushållspapper och smaksätt gärna med salt eller någon annan krydda.
  3. Sötsur dipsås

    • Vispa ihop Sweet Chilisås, WINBORGS Äppelcidervinäger, rörsocker och koriander. Tillsätt rödlök och äpple.